Information

Mest solgte

 

Velkommen til Cleanrooms ApS

Vi arbejder kontinuerligt på at kunne tilbyde vores kunder de bedste priser og vi arbejder på at udvælge varer i den bedste kvalitet. ALLE PRISER ER EKSKLUSIVE MOMS.

Vi tager forbehold for fejl i priserne og lignende.

 

 

Hvem er cleanrooms ApS


Vi er en rengøringsgrossist, som forsøger at give vores kunder den bedste service og de bedste priser på vores egne produkter samt andre varer. Firmaet blev grundlagt i 2011.

Cleanrooms ApS vil gerne være med til at aflevere miljøet i en bedre tilstand, til kommende generationer, end da vi selv overtog den. Vi vil målrettet og kontinuerligt oplyse vores kunder om, at lokale miljømæssige udfordringer kan imødegås med den rigtige vejledning og oplysning. Vi har den holdning at vi, som rengøringsgrossist, kan være forbillede og give inspiration ved at sælge grønne rengøringsprodukter. Vi mener, at miljøforbedringer tilfører værdi til omgivelserne og kunder i cleanrooms ApS.

Vores mål er selvfølgelig altid at levere god kvalitet til den bedst mulige pris, men det er i lige så høj grad at være fleksibel i den grad, at vi altid er klar til specialopgaver eller ønsker, der ligger ud over vores standardprodukter.  

 

 

Butiks åbningstider:

kl. 9:00 - kl. 15:00 man - fre 

 

Clean Rooms ApS

Finlandsgade 10

4690 Haslev

Ved afhentning af varer kontakt os på telefon +45 40111787

Ved øvrige spørgsmål kontakt os gerne på info@cleanrooms.dk

         

 

 


Follow us on Facebook